Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 aprilie 2011

Dreptate, ochii bulbucaţi vor să te vadă!



Hîrtie cu rahat pentru prins muşte de kkt

Moş Cozmâncă vrea să pună de-un partid al dreptăţii sociale (PDS), după ce a mai încercat să facă o astfel de chiflă cu dinozaurul miliardar Aurelian Bondrea. Ţin flancurile alţi foşti comunişti şi pesedişti de frunte, Tudor Mohora, Ion Sasu şi Ioan Toma. Nu ştiu ce-o fi însemnînd pentru Sasu "statornicirea dreptăţii sociale", dar retorica populistului e bine ţintită, o gloată destul de numeroasă înghite tipul ăsta de discurs. Nu tu îndemn la muncă, nu atac la lipsa eficienţei pe cap de gibon, dreptate socială, frate! Să dăm sărăciei o nouă şansă şi-un impuls de rachetă! Octav Cozmâncă a condus toate campaniile electorale PSD, începînd din 2004. Fost ministru al Administraţiei Publice, preşedinte executiv al PSD, zbirul prefecţilor pe vremea guvernării Năstase (îi teroriza vinerea în nişte video-conferinţe de pomină), omul e hîrşit în politica de cadre de pe vremea cînd Elena Ceauşescu era cîntată în versuri înălţătoare de Vadim Tudor, dar a urmat şi trendul postrevoluţionar, a ajutat cu bani publici la terminarea construcţiei bisericii din satul natal. A fost cioplit drept ctitor pe o placă de marmură, fie-i uşile raiului deschise, că taaaare a mai fost vrednic la împărţeaaaală! 


Dacă n-am avea ceva experienţă cu fauna aceasta, n-am înţelege apriga dorinţă de dreptate socială încercată de clubul crocodililor pentru “marea masă” a marmotelor nefericite. Socoteala lor este simplă. Toată lumea ştie că există un procent semnificativ de nehotărîţi ce se lasă greu sau deloc scoşi din casă pentru a vota. Să faci un partid de dreapta în vremuri de criză e inutil şi fără sorţi de cîştig. Să pui de-o stîngă care să adune muştele rătăcite de PSD pe la promoţiile supermarketurilor, merită efortul. Apoi, în dulcele stil clasic, la alegeri, PSD+PDS= LOVE. Ponta declară că PSD nu se teme de înfiinţarea unei noi formaţiuni de bandă stîngă. Normal că nu se teme, doar crocodilienii şi-au făcut socotelile împreună şi le-a dat cu plus cînd au pus coloanele de cifre una lîngă alta. Rahat să fie, că muşte sînt destule!
Ion Sasu, ultimul preşedinte al UTC
 "Va fi un partid de centru-stânga. Ideea e dreptatea socială pentru că despre asta e vorba, că nu mai e dreptate socială. Şi căutăm o formulă pentru a statornici dreptatea socială", declara Ion Sasu, pentru "Evenimentul zilei", despre partidul programat să fie lansat la începutul lunii mai.

Octav Cozmâncă, o tînără speranţă a PDS
"E important ca la această USL să se adauge, şi cred că o vor face, alte formaţiuni, alte partide mai mici, sindicate, patronate, societate civilă. Nu e suficientă uniunea în sine, cu cele trei partide. Trebuie să facă demersuri pentru a lărgi sfera de influenţă şi a avea un sprijin cât mai mare din partea electoratului", a afirmat Octav Cozmâncă (preluare de pe Machiavelli.ro). 
Ce vă spuneam mai sus? De ce s-ar teme Ponta de colegii de laborator?

3 comentarii:

  1. funny poza cu tânăra speranţă a PDS-ului

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat! Parca nici nu-mi pot inchipui ca omul asta a fost vreodata tinar si mai putin incruntat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred, eu de vreo 20 de ani, tot asa il stiu: de batran, de incruntat, de smecher, de tanara speranta. Nu-l stiam de ctitor pe bani publici, da' uite ca se poate!

    RăspundețiȘtergere