Totalul afișărilor de pagină

luni, 10 ianuarie 2011

Capul e accesoriul de lux al lui Mircea G.


Dacă nu doare şi nici prea mulţi neuroni n-ai în el, nici mintea nu-ţi trebuie, la ce naiba să-i mai porţi capului de grijă? Pune-ţi o bască, să nu-ţi plouă-n gât, fiul ploii!
Preşedintele PSD susţine că Traian Băsescu foloseşte persoane specializate în ezoterism. I-a vazut chiar el cu ochii lui la dezbaterea finală din campania electorală, iar apoi la Palatul Cotroceni, potrivit Realitatea.net.
"Eu cred ca domnul Băsescu crede în aşa ceva, pentru că îi foloseşte. Cred că una e că îi foloseşte în campanie, treaba domniei sale ce foloseşte, şi alta e când îi foloseşte în instituţia prezidenţială şi stau şi îi intreb pe cei care se ocupă de protecţia preşedintelui şi de integritatea sistemului de securitate naţională ce caută oameni de acest gen în proximitatea preşedintelui atunci când îşi face treaba ca preşedinte nu ca simplu candidat", a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana,
într-o emisiune la Antena 3. Geoană spune că a văzut personal un asemenea specialist la dezbaterea finală cu Băsescu, dinaintea turului 2, iar ulterior la Cotroceni.
"Haideţi să nu căutăm scuze puerile, dar eu am văzut în timpul dezbaterii, oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu prezenţi în dreapta camerei de luat vederi şi care îsi făceau treaba. Ce făceau, ce nu făceau nu ştiu, dar i-am văzut apoi şi la Palatul Cotroceni în timpul discuţiilor cu partidele politice. Acelaşi cetăţean stând acolo liniştit, într-un colţ, acasă la el, în casa preşedintelui. O fi ceva, domnilor".
Spusele lui Mircea Geoana apar după ce, cu câteva câteva săptamâni înainte, şeful său de campanie, strategul, eminenţa cenuşie a politicii româneşti, Machiavelli şi Richelieu la un loc, Titi Duru şi Terente Regele Bălţilor întruchipaţi doi în unu’, acest Viorel Hrebenciuc ce, se vede acum, nu merita să-i fie cuscru lui Traian Băsescu, s-a declarat un adept al ştiintelor ezoterice şi a spus ca "Forţa violetă" l-a ajutat pe Basescu în campanie. Acu’ două zile, hop şi Mihaeladragosteamea cu prostioare din astea. Ţup-ţup, ca un iepuraş, sosi în tabăra de pionieri ezoterişti şi senatorul liberal Ion Ghişe. Păi, dacă e ditamai preşedintele Senatului comandant de detaşament la zgubilitici, de ce n-ar fi şi un liberal comandant de grupă? Mai ales că ştie ce-i ăla un „atac energetic”, a simţit în stomacul său sensibilos. Cică-ţi dă o senzaţie de greaţă, aşa, cam ca atunci când îl vezi, una-două, pe dl Ghişe la Realitatea Tv, vorbind despre orice-i tună redactorului să-l întrebe. Pe la apus de soare, că tot s-au otevizat majoritatea televiziunilor poporului, Gabriela Vrânceanu Firea îi avea invitaţi în studiou pe unul Tudor, zis „analist politic şi militar”, şi pe un grăsunel dezlegător de şarade „psihotronice”, Străinu, parcă, „general de brigadă”. Ăla, bre? General de brigadă cu aşa delir??? Aoleu, armată cu cai de lemn! Au dreptate să ne ia în balon revistele străine, tu-i neamul nevoii! Dacă le confirmăm nişte prejudecăţi vechi de când ne-au descoperit pe harta lumii, aşa ne trebuie! Să le aratăm că încă suntem în Evul Mediu, că ne temem de pisica neagră şi de argintu’ viu. Să nu vă pese, dle Geoană, dna Mihaeladragostealui, că aveţi copii mărişori şi-i râd colegii la şcoală, că aveţi oameni sănătoşi la cap în PSD care v-au susţinut să ajungeţi preşedinte şi primă-doamnă! Nooooo, daţi-i înainte cu tâmpeniile până la congresul partidului, că nu mai e mult şi vă liberaţi, vă vin hainele civile, jalnicilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu